top of page

Reiki og kropsterapi

Reiki er japansk og betyder 'universel livsenergi'. Denne energi bruger jeg som en helt naturlig del af mit terapeutiske rum. Jeg inviterer den altid med ind, umiddelbart før der kommer en klient. Jeg forbinder mig med energien så den strømmer igennem mig selv og så den er 'lige ved hånden', når det er meningsfuldt at invitere på briksen til afslappet og dyb integration af indsigter eller arbejde med nervesystemet. 
Briksarbejdet, energiarbejdet/reikien er altså en helt naturlig del af den måde, som jeg arbejder terapeutisk på.
Der er intet mystisk ved Reiki - det er en energi, der altid strømmer, altid er der. Den er til rådighed for alle - og i mine øjne, så er det den energi vi mærker, når vi oplever flow og når vi oplever dyb kontakt med os selv, hinanden, Moder Jord, kvantehavet og universet. Den er der også, når vi ikke er opmærksomme. Men med bevidst kontakt til den og en bevidst intention med den, så er den gavnlig og smuk at bringe ind i terapien.Jeg bruger Reikien på min egen måde, som er en kombination af den oprindelige metode udviklet af Reiki-healingens 'grand old man' Mikao Usui, som jeg har lært på Reiki I og Reiki II og så den form for energi-arbejde, som er en del af min uddannelse på Tobiasskolen, hvor chakra-sysemet er omdrejningspunktet for healingen. Jeg bruger Reiki-energien til at åbne og stabilisere flowet igennem energisøjlen, til at skabe sammenhæng og forbindelse med kvantehavet og Moder Jord og hvis nuet kalder på det, vil jeg guide en meditation imens jeg bruger energien. Hvis jeg sanser at du er i gang med dit eget indre arbejde, så får energien lov at arbejde uden indblanding fra mig.
 

Jeg har rigtig god erfaring med at kombinere reiki-energien med intuitiv massage/kropsterapi. Her vil jeg starte med at vække kroppen og nervesystemet med et fokus, som vi har snakket om på forhånd. Herefter, når kroppen er blød, vil jeg bruge reiki-energien. Der vil så at sige først være fokus på din fysiske krop og herefter din energi-krop. Dette er en velværende og egenkærlig måde at få et sjælenærende pusterum fra en hektisk hverdag på. 
 

Du kan bestille tid til blot at få en kropsterapeutisk/reiki-behandling eller en ren reiki-behandling. Eller du kan kombinere det med et terapeutisk forløb.

Kropsterapi/reiki-behandling: 90 min. 700 kr. 

Reiki-behandling: 90 min. 700 kr.


Se øvrige priser og kontakt-information her.


Til toppen

 

bottom of page