top of page

Terapi

1:1 terapi er den mest grundlæggende terapi, jeg laver sammen med klienter. Det er i dette terapeutiske rum, at din indre livsverden udfolder sig. Det er her vi får øje på hvilke hjerterum, der er blevet lukket, her vi henter de små indre sårede børn hjem, det er her vi finder ud af mønstrene i din måde at være i verden på, lærer dine indre stemmer at kende og her vi finder ud af, hvad der er kernekvaliteter og hvad der er forsvars- og egolag. Her er metoderne mange. Spirituel integrativ terapi er meget personlig og jeg tager altid udgangspunkt i hvem, der sidder overfor mig. Jeg bruger mit sanseapparat og min intuition til at lytte og fornemme mig frem til, hvad dagens session kalder på. Ud fra nuværet i sessionen opstår rejsen for dagens session. Og der sigtes altid efter en lille rejse i den store rejse for hver session. Dvs. jeg vil gøre, hvad jeg kan for at du kommer mere forløst, mere indsigtsfuld på dig selv og mere helet ud af døren end du kom ind.

 

For at tydeliggøre de indre mønstre, forsvarene, længslerne, tankemylderet, livsangsten, dødsangsten, den eksistentielle meningsløshed, den generelle angst, ked-af-det-heden, skammen, skylden, traumelagene, vreden, frustrationerne, de fortrængte minder osv. stiller vi det simpelthen op. Med farvet filt, snore, sten, symboler, små figurer mm. som spejle, kan vi få et tydeligere indblik i din indre livsverden og opdage indre krinkelkroge og skyggelandskaber. Når det bliver set, kan det mærkes og så kan den stagnerede energi få lov at flyde igen. Vi må ind og møde nervesystemet dér, hvor det frøs til, så den stagnerede energi kan få frit løb igen, men med den forskel fra da det frøs til, at det bliver set i et blidt lys med kærlige ufordømmende øjne. Når det bliver mærket, set, følt og tilladt bliver det healet.

 

Ud over de store opstillinger på gulvet bruger jeg også andre metoder i terapien:

  • drømme og deres symboler

  • kropstegning

  • mandala-tegning

  • reikihealing/chakrahealing

  • guidet meditation og healing på briksen.

  • kærlig spejling, mentalisering og psykoedukation

  • ​astro-læsning - læs mere her.

  • åndedrætsterapi - læs mere her.

Du kan læse mere om spirituel integrativ terapi her.

 

Med 1:1- terapi står vi så at sige i det åbne med dét, som du har brug for. Terapien organiseres  efter, hvad dine ønsker og din længsel retter sig imod.

Terapi er ikke et quick-fix, men derimod et langsomt og givende stykke arbejde, hvor du kommer til at skifte spor ind på din indre livsvej. Hvor du bliver klogere på, hvem du er i denne krop i dette liv og hvor du bliver mere sikker i at træffe de mest hensigtsmæssige og selvkærlige valg for lige præcis dig. Når man er et menneske i større samklang med sig selv, med et større overskud og med mere balance i livet, vil dette helt naturligt skabe en indre transformation som også vil give sig til udtryk i dine omgivelser og i dine relationer til andre: til dine børn, til din partner, til dine venner og bekendte og til dine kolleger.

Du kan enten starte et forløb op og komme en gang hver 14. dag eller en gang om måneden eller du kan købe et grundforløb på 7 gange. Ved at købe et grundforløb forpligter du dig selv på at gå ind i terapien - også hvis det bliver svært at se ind i skyggelandskaberne - og derudover får du en rabat.

 

 

Hvis du på den ene eller den anden måde, har selvmedicineret dig med alkohol, stoffer eller af dine grunde har været på psykedeliske rejser, så er det vigtigt, at du fortæller mig om det, så det ikke lever som noget usagt imellem os.

Psykeliske rejser kan give livsændrende oplevelser og indsigter og disse er selvfølgeligt velkomne i mit rum.

Derudover kan der være både mange og forståelige grunde til at ty til alle mulige former for relieve på sine indre længsler og følelser. Du kan godt starte i terapi hos mig, hvis du er selvmedicineret med fx alkohol eller pot/hash el.l. eller hvis du tager psykofarmaka eller anden medicin. Lad det være åbent imellem os - så har jeg nemlig de aller bedste forudsætninger for at danne et helt billede af, hvem du er, når du starter i terapi og hvor du er med dig selv på din livsrejse lige nu og her. 

 

Terapi: 90 min. 700 kr. 

Se øvrige priser og kontakt-information her.

Jeg glæder mig meget til at møde dig!

bottom of page