top of page
Baggrund.png

Jeg tilbyder

Baggrund.png

Terapi er til dig, der længes efter større indre ro og mere selvværd.

Spirituel integrativ terapi er en blid og dyb måde, at arbejde med sig selv på i et kærligt og nærende rum.

Læs mere om terapi hos mig, her.

Læs mere om hvad spirituel integrativ terapi er, her.

Jeg tilbyder astrologisk læsning af fødselshoroskoper. Jeg tager mit afsæt i Shamanic Astrology, som er en intuitiv og levende form for astrologi. En læsning er et godt redskab til at blive klogere på sit indre energetiske landskab og fungerer godt sammen med et terapeutisk forløb. Man kan også sagtens lave en læsning uden et terapeutisk forløb.

Læs mere her.

Jeg tilbyder åndedrætsterapi 1:1.

Dvs. jeg er din terapeut hele vejen igennem. Jeg er der med dig igennem hele din rejse ned og ind i de traumelag og de forløsninger, som du via åndedrættet, vil møde, når du dykker dybt ind i dit eget urstof, dybt ned i dit eget ubevidste.

Læs mere om åndedrætsterapi her.

Reiki er japansk og betyder 'Universel livsenergi'. Det er en energi, som vi allesammen har adgang til hele tiden og altid. Med en bevidsthed og intention i brugen af denne energi er den blid og healende. Jeg bruger den som en integreret del af terapi, men Reiki-behandlinger kan også stå alene eller være en del af en kropsterapeutisk session med intuitiv massage.

Læs mere her.

Jeg tilbyder parterapi for par som længes efter mere intimitet, nærhed og kærlighed imellem sig. 

Parterapi hos mig er en undersøgelse af hvordan jeres egne mønstre og blinde vinkler influerer på jeres relation, det er nærværsøvelser og stærke mødeøjeblikke.

Læs mere om parterapi her.

Længes du efter, at mødes i et fællesskab med andre mennesker i et kærligt spirituelt rum? Hvor du kan udvikle dig, undersøge din livsvej nærmere og spejle dig, blive mødt og set?

Læs mere om astro-cirklen, chakra-cirklen og egenkærligheds-cirklen her. 

Baggrund stjerner 2.png

Tak til Dannesboe fotografi

https://dannesboefotografi.dk/

bottom of page